Úgy érzi elérkezett az idő arra, hogy lakásán valami újítás történjen? Vagy még csak most tervezik álomotthonukat megépíteni? Ne kutasson tovább, hiszen megtalálta a legjobb szakembereket személyünkben! Felelősségteljesen végezzük el a ránk bízott munkákat, legyen szó kisebb átalakításról, vagy egy komplett ház felépítéséről is. Ezen felül vállaljuk azt is, hogy ha bármilyen probléma is akad az elvégzett munkánkkal kapcsolatban, azt mi garanciálisan, ingyen javítjuk ki! Cégünk már több mint 30 éve jelen van a piacon, mait természetesen csak is elégedett ügyfeleinknek köszönhetünk.


A dugulások általában a legrosszabb időpontban szoktak megjelenni otthonunkban. A legkellemetlenebb eset ezek közül is, ha wc-dugulás következik be. Számos kiváltó oka lehet, melyek közül az egyik az, hogy túl kevés vízzel szeretnénk nap, mint nap a szennyeződésektől megszabadulni. Ám dugulásra ad okot az is, hogy ha a megmaradt ételmaradékokat a vécécsészébe dobjuk. Ezeket azért nem célszerű ide helyezni, mivel oldószerek illetve meleg víz hiányában az ételmaradékokon lévő zsiradékok könnyebben képzenek a lefolyóban lerakódást.


Az alagút állványrendszer, vagy ahogyan még hívják a bejárható polcrendszer a modernkori raktártechnika egyik legnagyobb találmánya. A költségek és a raktárak alapterületeinek folyamatos kihasználtsága miatt rendkívüli eredmény, hogy a területet még jobban ki lehet használni. A tömbös tárolás továbbfejlesztett módszere, mely főleg a nagy mennyiségű azonos termék tárolására nyújt rendkívül hatékony megoldást. A hagyományos soros állványrendszerekhez képest akár 80-90%-kal hatékonyabb lehet a helykihasználtság.


Növelje bevételeit online jelenléttel!

Mennyire sikeresen működik vállalkozása? Beváltotta a kezdetekkor hozzá fűzött reményeket, vagy meg sem közelítik az eredmények az elvártakat? A siker kulcsa tulajdonképpen jóval több, mint az átgondolt marketing terv, a kellő tőke, és egy jó ötlet. Napjainkban kiemelt figyelmet érdemes fordítani a célcsoport megszólítására, melynek a leginkább sikert hozó módja az internetes jelenlét.


Egyre többen gondoljuk úgy, hogy vállalkozásunkat érdemes a különböző interneten fellelhető ingyenes cégkatalógusokba beregisztrálni, hiszen így honlapunkon megfelelő számú látogatót realizálhatunk. Most néhány hasznos dolgot osztunk meg Önnel, ami alapján megszűrheti az egyes hirdetési lehetőségeket.


Sürgősen autóra van szüksége? A Rubina autókölcsönző telefonos szolgálata a nap 24 órájában rendelkezésére áll. Látogasson el weboldalunkra és válassza ki az Ön igényeinek legjobban megfelelő autótípust és tájékozódjon az autóbérlés feltételeiről. A bérelt autó mellé igény esetén sofőrt is biztosítunk!