A károsult ügyfelek nagy része azért választotta a Quaestort, mivel biztos befektetést szerettek volna. Derült ki a Quaestor-károsultak körében végzett online kutatásból. A válaszadók 58 százaléka jelölte meg a biztos befektetést arra válaszul, hogy a megtakarításaikat miért épp pont a Quaestorhoz vitték. A válaszadók 52 százaléka erre a kérdésre a jó hozamokkal érvelt. A megkérdezett károsultak szinte összes megkérdezettje befektetéseit Quaestor-kötvényekben tartotta.

A válaszadók negyede, azaz 24 százalékok (megközelítőleg) emlékszik arra, hogy a kockázatfelmérő tesztet kitöltötte. Ám akik az elmúlt évben lettek a Quaestor ügyfelei, azon károsultak körében ez az arány nagyobb, számosítva 47 százalék. De akik már több mint három éve ügyfelei voltak a cégnek, azoknak már csak 13-15 százalékuk emlékszik úgy, hogy kapott papírt arról, hogy ő melyik kockázati kategóriába tartozik. A károsult ügyfelek közel egy harmada meg van arról győződve, hogy ilyen papírt velük nem töltettek ki.

Marosvásárhely az egyik legnagyobb és legszebb város Erdélyben, így aki tökéletes kikapcsolódásra, történelmi emlékek megtekintésére, de legfőképp egy szép hely meglátogatására vágyik, annak nem kell tovább keresgélnie!


Kezdetben Tokaj kizárólag sója miatt volt híres, ám mára egyértelműen a borturizmus kapcsolható nevéhez. A gasztronómiai kaland kiegészül némi történelemmel is, ugyanis a Hegyalja 28 méter hosszú pincéjében, a Rákóczi Pincében került sor Szapolyai János királlyá jelölésére.